avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă părintele copilului(cel ce ia dat viață) face ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă părintele copilului(cel ce ia dat viață) face cerere ...

Dacă părintele copilului(cel ce ia dat viață) face cerere pentru procedura de adoptie a copilului minir,mai anula cererea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:05, 18 Aprilie 2021
nu prea se intelege ce doriti sa intrebati, fiti mai clar.

Mariana alazaroaie a scris:

Dacă părintele copilului(cel ce ia dat viață) face cerere pentru a demara procedura de adoptie a copilului minor,se mai poate anula cererea?

Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2021
Mariana alazaroaie, utilizator
Pai tot parintele face cerere de adoptie ? Parintele poate fi sau nu, de acord cu adoptia.
incercati sa detaliati situatia.
Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
Mama copilului a hotarat ca e mai bine sa il dea spre adoptie,dar ii este dor si vrea sa renunte la această decizie

gi-jane2 a scris:

Pai tot parintele face cerere de adoptie ? Parintele poate fi sua nu, de acord cu adoptia.
incercati sa detaliati situatia.

sa renunte la decizie, ce sa zic...
cand va hotarati sa dati detalii despre situatie- gen ce varsta are mama, ce statut , copilul are tata, nu are, unde e copilul, e un proces pe rol, nu e... suntem aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de mostenire al copilului desfiat anely_gy anely_gy Ce drept la mostenire are un copil infiat caruia ii moare unul dintre parinti, iar la circa un an de zile parintele supravietuitor il desfiaza? Precizez ca nu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara - consecinte neplata, propunere adoptie copil pisicuta33 pisicuta33 buna ziua, am si eu o neliniste.Nu am platit pensia alimentara de 2 luni iar fosta sotie ma dat in judecata eu fiint plecat din tara dar ea stia acest lucru si ... (vezi toată discuția)
Viitoarea mama refuza avortul alexbkm alexbkm Am facut o prostie. Am lasat o fata insarcinata si ea nu vrea sa renunte la sarcina. Motivul ar fii acela k suntem prea tineri. Eu am 20 d ani si ea 18. Eu ... (vezi toată discuția)