avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua!intreb pentru o cunoștință... Are 2 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua!intreb pentru o cunoștință... Are 2 popriri pe salariu. ...

Buna ziua!intreb pentru o cunoștință... Are 2 popriri pe salariu. Din 2018 nu a mai fost raportat la BC, intre timp i s-a marit si salariul are alteposibilitati.
Intrebarea esre doreste sa refinanteze s scape de poprire si mai are si nevoie de bănuți in Aceste conditii exista vreo banca care s ii acirde credit.? Aduce si coplatitor. Va mulțumesc pentru un eventual răspuns
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 18:57, 21 Aprilie 2021
Se poate duce la o banca sa faca o simulare de credit, acolo o sa afle daca e eligibil sau nu. Si nu prezinta niciun risc actiunea asta, daca de asta se teme. E un fel de informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare/ifn-uri Arrow127 Arrow127 Daca o banca mi-a facut o refinantare partiala ( mi-au ramas cateva IFN-uri lunare iar la unul am o rata de 770 lei/luna ) care pana la urma nu m-a avantajat ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- imposibilitate plata bursy_bmf bursy_bmf Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Sotia mea are un credit contractat la o banca in valoare de vreoa 60000. Am platit la la el vreo 3 ani. Rata lunara ... (vezi toată discuția)
Poprire cont salariu nicu2769 nicu2769 am un imprumut la ing bank, si am primit poprire pe cont, pot face refinatare la alta banca pentru a achita imprumutul de la ing fara a achita poprirea. (vezi toată discuția)