avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Am fost căsătorită cu un bărbat care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Am fost căsătorită cu un bărbat care avea 2 copii.Sotul ...

Bună ziua
Am fost căsătorită cu un bărbat care avea 2 copii.Sotul meu a decedat,am părăsit casa sotului meu după ce le-am lăsat copiilor tot si am semnat actele că nu vreau nimic.
Nu am renunțat la numele de familie al răposatului.
Acum vreau să imi achizitionez o locuință,dar imi este teamă.Copii sotului meu vor avea drept la locuința mea din cauza ca nu mi-am schimbat numele?
Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:21, 18 Aprilie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Numele nu are nicio relevanță.
Faptul că purtați acelasi nume, nu înseamnă că va mostenesc.
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura deschidere succesiune anonim anonim Cu stima pentru toata lumea prezenta pe forum Problema mea este , zic eu ,una simpla, pentru care insa nu am raspuns. Situatie: Sot , Sotie, fara copii ... (vezi toată discuția)
Am o situatie spun eu un pic speciala si as dori sa stiu care ... alice65 alice65 Am o situatie spun eu un pic speciala si as dori sa stiu care sunt drepturile fiecaruia in cazul decesului sotului pentru a evita orice fel de hartuire in ... (vezi toată discuția)
Casa din banii mei cameliaagafia cameliaagafia Am achizitionat casa in care locuim exclusiv din banii mei, fapt mentionat in contractul de vanzare-cumparare. Dar eu am vrut sa fim amandoi proprietari si asa ... (vezi toată discuția)