avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa

Bună ziua! Soțul meu poate face acte pe casa dacă el este trecut în primărie după moartea bunicii lui fără a da acord socrul meu?
Va mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2021
Corduneanu Loredana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:19, 19 Aprilie 2021
Buna ziua, evidentele Primariei nu dau nastere la dreptul de proprietate. Proprietatea se poate dobandi in situatia descrisa de dvs. prin mostenire, uzucapiune sau eventual, alt act translativ de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune carmenbarbulescu carmenbarbulescu Buna ziua aş dori să primesc un răspuns pertinent la următoarea întrebare. dacă sora mamei mele, împreună cu soţul ei au locuit timp de 33 de ani în ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac acte la casa si nu stiu cum monikuttza892007 monikuttza892007 mama a primit de la bunica o casa dar problema este ca nici bunica nu avea acte pe ea,dar la primarie a platit pe numele ei casa,acum bunica a decedat si nu ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesiune werner werner am si eu o intrebare.... sora bunicii mele a decedat in decembrie si nu are copii.. mai suntem din partea lor, in familie, eu si o matusa care are doi copii ... (vezi toată discuția)