avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marire pensie alimentara. Buna seara! As dori sa fac o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marire pensie alimentara. Buna seara! As dori sa fac o sesizare ...

Marire pensie alimentara. Buna seara! As dori sa fac o sesizare pentru ca tatal copilului sa plateasca mai mult pensia alimentara. Ce pasi trb sa urmez si ce sanse am? Mentionez ca tatal nu pastreaza legatura cu noi, eu am custodia totala iar pensia este de 245 lei. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 21 Aprilie 2021
tot la judeatoria de care apartineti trebuie sa depuneti cererea pt marirea pensiei, cereti sa plateasca 1/4 din salariul lui actual.
Va trebui sa dovediti ca nevoile copilului au crescut de la precedenta stabilire a pensiei.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
Multumesc pentru raspuns. Asta inseamna ca trb sa duc o adeverinta de la scoala nu?
ce adeverinta de la scoala?
care atesta ca e eleva ? nu e nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara Anny.dumy Anny.dumy Buna ziua , de 3 ani am bagat divortul la notar impreuna cu tatal copilului meu iar pensia alimentara a decis el ca trebuie sa dea 200 ron pe luna .. dar acum ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru neplata pensiei alimentare valentinadana valentinadana Buna ziua, am nevoie de ajutor, vreau sa fac o plangere penala pentru neplata pensiei alimentare impotriva tatalui copilului meu (copilul are varsta de 8 ani), ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere nemodificată de 7 ani. care sunt pașii pentru a obține majorarea? Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Buna ziua, Sunt divortata de peste 7 ani si am 2 copii spre crestere si educare. La data divortului s-a stabilit o anume pensie alimentara pentru cei doi ... (vezi toată discuția)