avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii spatiu comercial de tip supermarket
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii spatiu comercial de tip supermarket

Buna ziua,

Daca vreau sa deschid un spatiu comercial, de tip supermarket, pentru ce autorizatii pot depunde documentatia, inainte de obtinerea acordului de functionare?
Ajung in stadiul de constructie si vreau in acest timp sa nu pierd timpul si sa incerc sa obtin toate autorizatiile care nu necesita acordul de functionare. Am o idee, am cautat informatii dar m-ar ajuta mai multe pareri expertize.
Mentionez ca voi comercializa produse proaspete, food si non food.

Multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
HoriaV33, utilizator

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie armand67 armand67 As dori sa stiu care sunt formalitatile si - binenteles - care este baza legala necesar a fi respectata pentru a realiza un schimb de destinatie a nivelului ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial parter bloc - functionare non stop fara acordul vecinilor radubogdan24 radubogdan24 Buna ziua, Va deranjez cu 2 intrebari legate de problema spatiilor comerciale de la parterul blocurilor si functionarea acestora in raport cu persoanele cu ... (vezi toată discuția)