avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. In urma unui divort o minora de 3 ani a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. In urma unui divort o minora de 3 ani a fost incredintata ...

Buna ziua. In urma unui divort o minora de 3 ani a fost incredintata mamei cu domiciliu in Titu. Dupa 6 luni aceasta a plecat in Franta cu minora in baxa unei procuri pentru o perioada de 1 an. Perioada 2019-2020. In 2020 cand a expirat procura nu s-a mai intors in tara. Intrebarea este daca se poate intoarce in tara cu minora sau trebuie alta procura?

Alte discuții în legătură

Nu mai este valabila procura data minorului in vederea trecerii frontierei? mocupetre mocupetre buna ziua.sunt divortat si impreuna cu fosta nevasta avem un copil.la divort custodia copilului ia fost incredintata ei.in hotararea definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)
Cerere de custodie a copilului hellaschryss hellaschryss as vrea sa intreb persoanele care stiu sau care au trecut prin asa ceva...v-as ruga sa imi spuneti etapele premergatoare pt a putea copilul minor in varsta de ... (vezi toată discuția)
Vreu fetita inapoi bitzudain bitzudain buna! ma numesc daniel si am o relatie de 6 ani. nu suntem casatoriti, dar avem o fetita de 3 ani inpreuna. fetita este trecuta pe numele meu. acum 1 an am ... (vezi toată discuția)