avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evaluare psihologica nevoluntara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evaluare psihologica nevoluntara

Este vreo posibilitate de a face pe cineva sa faca o evaluare psihologica nevoluntara? Multe dovezii si discutii cu doctorii arata o boala mintala severa dar persoana respectiva refuza sa colaboreze. Se poate face ceva?
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
Qdna, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie medicala as dori, va rog, sa stiu daca este o solutie la urmatoarea situatie: ... alpha_gigi alpha_gigi As dori, va rog, sa stiu daca este o solutie la urmatoarea situatie: Persoana de 60 de ani, cu probleme de sanatate mintala de 20 de ani; vechime in munca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare tutore cristicris cristicris Acte necesare tutore Buna ziua, Am o amica ce are schizofrenie si nu are discernamant, nu isi intelege situatia, tratamentul nu il ia din spital, adica ... (vezi toată discuția)
Adolescent (17 ani) agresiv. care este rezolvarea în această situație? RadianG RadianG Buna ziua, Cum putem actiona pentru a reazolva acesata situatie in care, de ani de zile, un adolescent isi agreseaza, ameninta mama si bunica? Mai mult, ... (vezi toată discuția)