avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Compartiment Asociatii Proprietari mai exista? Buna ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Compartiment Asociatii Proprietari mai exista? Buna ziua, VA rog sa-mi spuneti, mai exista sau nu in cadrul ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, mai exista sau nu in cadrul primariilor "Compartimentul Asociații de Proprietari" care verifica si controleaza probleme de administrare, gestiune economico- financiară, obligații privind managementul proprietății și în general aplicarea legislației în domeniul locativ? Au fost ceva proiecte in anul 2019 privind desfiintarea acestuia si nu sunt lamurit daca s-au adoptat sau nu.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
sharpwhite, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:55, 21 Aprilie 2021
Serviciul specializat de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari exista in cadrul primariilor teritoriale
Inspectorii care exercita atributii in serviciul respectiv ,nu in toate cazuri cunosc dispozitiile care guvernraza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,despre alet dispozitii si norme....
Daca intemntionati expertiza finaciar contabila sau audit aveti varianta sa contractati in nume propriu expert contabil autorizat CECCAR cu care puteti negocia obiectivele,perioada d everificat-inclusiv contravalopare expertiza pe care eventual o puteti recupera daca se evidentiaza prejudiciu si perosane responsabile de producerea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine verifica, face audit unei asociatii de locatari? cine ii ... CriGalan CriGalan Cine verifica, face audit unei Asociatii de Locatari? Cine ii verifica pe cenzori? Exista un organism al statului care controleaza modul de administrare a ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari sandutudorache sandutudorache Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)
Expertiză cornel1592 cornel1592 Unde pot solicită și cum se procedează pentru a se putea efectua o expertiză contabilă_ audit, cu obiect verificarea în totalitate a gestiuni ... (vezi toată discuția)