avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt insarcinata in 10 saptamani. Urmeaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt insarcinata in 10 saptamani. Urmeaza sa am un ...

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 10 saptamani. Urmeaza sa am un interviu de angajare si ma interesează din punct de vedere legal daca sunt obligata sa anunt angajatorul de starea mea de graviditate? Ma gandesc la varianta in care anunt ca sunt insarcinata si din aceasta cauza nu ma vor angaja. Nu stiu ce sa fac. Sunt foarte confuză. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 21 Aprilie 2021
Legea nu va obliga sa anuntati angajatorul de starea de graviditate .... dar pentru protecția dvs este bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata si vreau sa ma angajez alcida20 alcida20 Buna, sunt insarcinata in 9 saptamani si as dori sa ma angajez(stiu ca nu o sa beneficiez de indemnizatie). Are dreptul, persoana care ma va angaja sa ma ... (vezi toată discuția)
Sarcina in perioada de proba ELA D ELA D Buna ziua. De curand am primit o oferta de munca si urmeaza sa semnez contractul. Intre timp am aflat ca sunt insarcinata. In cazul in care nu anunt ... (vezi toată discuția)
Anuntare angajator salariata gravida andreeahategan andreeahategan Buna ziua, in Ordonanta de Urgenta a Guvernului 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca la art.2, lit c) este specificat asa: ... (vezi toată discuția)