avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare în funcție
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare în funcție

Buna ziua,
Lucrez din 2019 intr o instituție publica, cu contract de munca pe perioada determinata de 3 ani. Initial am fost incadrata pe un post de consilier debutant, dupa 6 luni am promovat in grad superior ( grad 2 ). In momentul de fata am obtinut prin concurs in cadrul aceleiasi institutii, la un alt departament, un post tot de consilier grad 2, dar pe perioada nedeterminata.
Peste cateva luni ar fi trebuit sa dau concurs de promovare in grad superior (grad 1), însă nu sunt lămurita daca acest lucru se mai aplica si in cazul de fata, sau practic o iau de la capat, sa obtin iar vechime de 3 ani in functie? Multumesc

Alte discuții în legătură

Promovare in grad principal PRUNA CORINA PRUNA CORINA am vechime de 5 ani si 7 luni pe functia de cons. juridic .Un an am fost pe functie publica ,grad asistent, doi ani pe functie contractuala,din 2010 din nou pe ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut titi.udrescu titi.udrescu In luna Octombrie anul 2009 m-am angajat in cadrul unei institutii publice pe functia de consilier debutant cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)
Functionar public debutant Poppeasca Poppeasca Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in clarificarea unei situatii intrucat nu cred ca angajatorii mei o vor face intr -un mod onest. In luna iulie 2007 am ... (vezi toată discuția)