avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare din locuinta a unui membru al familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare din locuinta a unui membru al familiei

Eu si tatal meu suntem titulari de contract de inchiriere pentru locuinta familiei. Mama mea, cu antecedente psihiatrice, a devenit violenta fizic si verbal si a mers la politie sa faca plangere impotriva noastra pretinzand ca noi suntem cei care o abuzam, ceea ce este neadevarat. De-asemeni a amenintat ca ne va ruina, va cauza evacuarea noastra de catre proprietar, etc.

Ea este convinsa ca nu ii putem face nimic, in cuvintele ei: "Pana nu se termina divortul nu imi puteti face niiii-miiic! Si divortul se va termina cand o sa spun EU!"

As dori sa aflu daca pot sa o evacuez fortat (refuza sa plece) si daca da, in ce conditii. Si eu si tatal meu am primit-o ca pe un oaspete, dar nu mai rezistam abuzurilor ei psihice si amenintarilor constante.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Qdna , utilizator 17:35, 22 Aprilie 2021
Pai din cate stiu propietarul poate evacua pe o persoana din locuita cu ordin judecatoresc, dar trebuie justificat motivele. Observ ca ati mentionat ca stati cu chirie, nu e posibil sa incheiati contractul si sa inchiriati in alta parte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsirea domiciliului împreună cu copilul minor. dacă aleg să plec în timp ce tatăl este plecat la lucru, cât de rau ar fi? Zanzabuku Zanzabuku Buna ziua. Am un copil de 1 an si 3 luni si nu sunt casatorita cu tatal ei. Relatia dintre noi este o catastrofa - el ma umileste verbal zi de zi, ma ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata ContSters366945 ContSters366945 Buna ziua , Sunt mama unui adolescent de 18 ani.De la 13 ani il cresc singura.Acum doi ani copilul meu a inceput sa fie violent cu mine,pentru ca nu-i dau ... (vezi toată discuția)
Sotia insista sa se mute impreuna cu mine Alex_29 Alex_29 Buna ziua, am revenit cu o alta intrebare. Maine am programata mutarea, despartirea fizica de sotia mea (pana la divortul ulterior). Ea nu are un job sau un ... (vezi toată discuția)