avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenurile agricole extravilane se pot vinde la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenurile agricole extravilane se pot vinde la notarit.Eu am ...

Terenurile agricole extravilane se pot vinde la notarit.Eu am întrebat astăzi la un notar și mi sa răspuns ca vanzarea terenurilor agricole extravilane sau blocat momentan.Si nu înțeleg de ce?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:16, 22 Aprilie 2021
Citiți legea 17/2014.
In principiu, vanzarea terenurilor extravilane a fost "blocata" dar nu mai este, cel putin in unele cazuri.
Ati dobandit terenul pe care doriti sa il vindeti acum mai mult sau mai putin de 8 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate o instanta sa ma forteze sa vand unui cumparator un teren? ... ioanamaria.sima ioanamaria.sima Poate o instanta sa ma forteze sa vand unui cumparator un teren? Detin un teren in imediata vecinatate a unui proprietar care sustine ca stia ca acest teren ... (vezi toată discuția)
Dacă acum un an am primit o donație de la mama mea, un teren ... Puiu1958@ Puiu1958@ Dacă acum un an am primit o donație de la mama mea, un teren extravilan, pot să-l înstrăineze fără a plăti taxe suplimentare? (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan buna ziua, in urma cu 1 an, mama mea ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Vanzare teren extravilan Buna ziua, In urma cu 1 an, mama mea a dobandit o parte din suprafata unui teren extravilan prin vanzare. Doresc sa fac vanzare ... (vezi toată discuția)