avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... echivalare diploma licenta Arhitectura
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

echivalare diploma licenta Arhitectura

Buna ziua! Sunt cetatean roman si am terminat facultatea de Arhitectura in strainatate - "Faculty of technical sciences" in Novi Sad, Serbia mai precis. Facultatea apartine sistemului bologna acceptat in UE. Diploma obtinuta imi acorda titlul de "inginer in domeniul arhitecturii" titlu nerecunoscut de catre CNRED. Mi s-a oferit in schimb o diploma de arhitect ciclul I adica cu specializarea in tehnologie arhitecturala care nu imi permite sa fac un masterat in Romania deoarece diploma obtinuta prin echivalare are doar 3 ani iar pt masterat sunt necesari 4. Mentionez ca in Serbia aceasta diploma este de arhitectura si nu de alta profesie cum se intampla in cazul universitatilor de tehnologie arhitecturala din UK sau Danemarca de exemplu. De asemenea diploma obtinuta din Serbia este de 4 ani iar eu am credite ECTS efectuate anterior si la alte afcultati din UE, cumuland aproximativ 6-7 ani de studii insa la nivel de licenta si nu de masterat. As dori sa stiu daca exista sanse la o altfel de echivalare in Romania care sa imi permita sa urmez un masterat sau sa obtin semnatura.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 29 Aprilie 2021
Trebuia sa contestati Decizia CNRED.

Decizia C.N.R.E.D. poate fi atacată o singură dată, în termen de 45 de zile lucrătoare de la data luării la cunoştinţă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Inca mai am timp sa contestez, dar ce as putea face pt a obtine un alt rezultat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa aveti argumente solide care sa combata acea decizie.
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma subinginer cu ciclul i bologna George Paunescu George Paunescu Sunt absolvent I.P.Bucuresti fac. Energetica-subingineri. As dori sa-mi spuneti daca studiile mele pot fi echivalate ca si acelor care au terminat in cond. ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma?!?! lyssed lyssed Sunt absolventul unei academii de Arte Plastice din Olanda unde am studiat 4 ani si am acumulat un numar de 240 credite, facultate pe care am absolvit-o in ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Sunt licentiat in ECTS ( economia comertului, turismului si serviciilor ), unde am studiat comportamentul consumatorului, marketing turistic, ecoturism si ... (vezi toată discuția)