avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... echivalare diploma subinginer cu ciclul I Bologna
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

echivalare diploma subinginer cu ciclul I Bologna

Sunt absolvent I.P.Bucuresti fac. Energetica-subingineri. As dori sa-mi spuneti daca studiile mele pot fi echivalate ca si acelor care au terminat in cond. legi 288/2004, tot pe parcursul a 3 ani de studii universitare, ciclul I Bologna, pentru a putea si eu sa urmez completarea studiilor cu Ciclul II-Masterat, pt. ca mi se pare o nedreptate ca la acelasi tip de studii sa nu pot beneficia si eu de aceleasi drepturi. Va rog respectos sa-mi spuneti care sunt posibilitatile si ce ar trebui sa fac.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: menghesnelu , utilizator 18:58, 17 Ianuarie 2011
Exista:
Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor
Gasiti tot ce va intereseaza pe: [ link extern ] /
Stimate Domnule George Paunescu
Sunt absolvent al aceleaiasi facultati, promotia 1986, la seral
daca sunteti amabil, va rog sa imi spuneti si mie ce raspuns ati primit de la CNRED
Este o nedreptate, asa cum si dvs ati afirmat
Mai ales ca la ora actuala....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de lunga durata geosan2010 geosan2010 Buna ziua, Am terminat studiile Institutului de Subingineri din Bacau, in anul 1986 la seral, obtinand Diploma de Subinginer profil Mecanic, specializarea ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii de scurta durata feg feg Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Chimie - 3 ani, Universitatea Bucuresti, promotia 1993. Prin ordin al ministrului educatiei, pentru cadrele ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata si master aureliametea aureliametea Sunt absolventa a facultatii de automatizari si calculatoere, promotia 1990, curs seral-6 ani ( 5 ani + un semestru si examen in iunie ).Va rog sa-mi explicati ... (vezi toată discuția)