Bună ziua.
Ajutați.ma, va rog, în problema aceasta de sistare a apei potabile la scara noastră. Suntem un oras relativ mic, nu prea sunt asociații la blocuri, adică chiar le pot numără pe degetele de la o mana câte sunt în tot orașul...
Firma care ne furnizează apa ne obliga la un reprezentant al scării care sa ducă apometrele la ei. De un an de zile, aprox., nu mai avem reprezentant și tot de atunci am fost sesizați de către ei ca ne trebuie un alt reprezentant, dacă nu vor sista apa.
Nu avem reprezentant, ei au sistat apa.
Întrebarea mea ar fi : au voie sa facă acest lucru ținând cont ca este pandemie??!! Adică, dacă contractul lor are anumite prevederi, ei le pot pune în aplicare chiar și în pandemie sau este un abuz și nu au voie?
Mulțumesc foarte frumos pt eventualele răspunsuri.
vali m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca aveati datorii, puteau sa va opreasca apa, dar, pentru ca nu au ei om ca sa citeasca apometrele ( este treaba lor), este ilegal. Cred ca va referiti la contorul de apa din camin, care este al companiei de apa, nu? Pentru ca nu au ei treaba cu ce arata apometrele din apartamente.
Da. În fiecare luna, reprezentantul de scara citește apometrele din fiecare apartm și le duce la firma.
Noi, pt ca nu mai avem reprezentant, ne.au sistat apa.
Eu zic ca nu e legal ce fac din cauza pandemiei, stării de alerta în care ne aflam.
Însă, ei fac cam ce vor.
Probabil doar dați în judecata am rezolva. Însă asta durează și noi tot fără apa am fi.
Mulțumesc frumos pt răspunsuri.