Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cum te ajuta un ONG! La înființarea unei gradinita ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cum te ajuta un ONG! La înființarea unei gradinita cu fonduri ...

Cum te ajuta un ONG! La înființarea unei gradinita cu fonduri nerambursabile? Dacă sunt persoana fizica, dar la finalului proiectului aș veni cu o sumă de bani, aș putea accesa aceste fonduri?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 23 Aprilie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita particulara Todosa Todosa Buna ziua! Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei grădinițe particulare? O pot ridica cu fonduri nerambursabile cu SRL? Cum trebuie să ... (vezi toată discuția)
Grădiniță privata Lorena2017 Lorena2017 Buna ziua As dori sa deschid o grădiniță privata si as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat.Ce acte trebuie si daca spațiul poate fi închiriat sau ... (vezi toată discuția)
Infintare grădiniță prin fonduri europene Tione Tione Buna ziua, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene și ce condiții ar ... (vezi toată discuția)