avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer din Ro in It
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer din Ro in It

Buna ziua,
Condamnat în Italia la 4 ani și 7 luni a cerut să execute pedeapsa în Ro.
Acum avocatul din Italia ii spune că poate cere în Italia arest la domiciliu.
Mai poate face cererea de transfer in Italia? Sau cum poate să fie transferat în Italia?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:11, 24 Aprilie 2021
Detalii
Transferarea persoanelor condamnate
[ link extern ]
Daca a fost transferat în România nu mai poate fi retransferat in Italia.
Înainte de orice demers judiciar mulți apelează la.consultarea unui avocat roman ca sa stie și legea romana și alte aspecte confidențiale pentru a se exercita dreptul la aparare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
El a avut mandat european, a fost judecat în Italia, găsit în România, aici a a zis că vrea să facă în România, neștiind ca ar putea face la domiciliu acolo. . Înțeleg că nu mai poate fi transferat să facă acolo la domiciliu?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca a fost transferat în România nu mai poate fi retransferat in Italia.
Înainte de orice demers judiciar mulți apelează la.consultarea unui avocat roman ca sa stie și legea romana și alte aspecte confidențiale pentru a se exercita dreptul la aparare.

Daca nu a fost transferat aveti dreptul ca avocatul roman sa studieze dosarul.
Asa puteti fi ulterior informata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferare persoana condamnata andrei_2010 andrei_2010 am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu este arestat in italia in baza unei fapte pe care a facut-o in 2000 atunci a fost si judecat si a primit o ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)
Emiterea mandatului de arestare dupa 5 ani radutiron radutiron Am fost condamnat in lipsa, fara sa stiu, in alta tara. Dupa 5 ani imi vine un mandat de arestare european. Judecatorul spune ca e corect. Unii avocati spun ca ... (vezi toată discuția)