avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Valorificare materiale (fizice si digitale) create de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Valorificare materiale (fizice si digitale) create de copil de 11 ani

Buna ziua,
Copilul nostru (11 ani) creaza materiale digitale de la zero (desene (hartie si digital), animatii, montaje video ale unor capturi/filmari proprii, etc.). El foloseste software-uri cu licenta (achizitionate in timp pe numele tatalui (achizitii online)) cat si freeware.
Incep sa apara cereri de achizitie, in urma prezentei pe net (youtube, instagram, tiktok, etc.), oferte care incep sa fie tentante. Vream sa valorificam atat prin platforme online (Fiverr, Upwork, etc.) cat si fizic (cerere domestica).
Ma puteti indruma pentru a realiza o forma de inregistrare legala a acestei activitati de creare-vanzare materiale digitale?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Website legal madalin1 madalin1 Buna ziua, Am cumparat o gazduire web si de asemenea un domeniu web am mai cumparat si un website (fisierele websitului care il detin) ! Vreau sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Pfa, snc, sau srl pentru produse software? dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si va rog sa ma lamuriti cu privire la cateva probleme legale/fiscale la care nu am reusit sa gasesc inca un ... (vezi toată discuția)