avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Problema mea e urmatoarea.. daca am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Problema mea e urmatoarea.. daca am inceput procesul ...

Buna ziua !
Problema mea e urmatoarea.. daca am inceput procesul de uzucapiune pt un teren de 3 ari( gradina pe care am folosit-o din 1976 dovedind cu martori cu plata Impozitelor )Dar cand Am adus cadastru pt masuratori s-a constatat ca cineva a intabulat gradina (3 ari) pe baza la succeasiunea dobandinta de pe urma nu stiu cui in anul 2013 dar eu platesc impozit din 1976 pt ea!Mai am vre-o sansa sa fiu in advantaj daca continui cu procesul sai sa renunt. Cum sa putut intabula daca era proprietate privata si era totul ingradit??
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:18, 24 Aprilie 2021
Este posibil sa fi trecut pe acolo cadastrul sistematic. Oricum ar fi, puteti continua cu procesul, doar ca, probabil, va trebui sa il introduceti in cauza si pe proprietarul tabular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare peste o hotarare irevocabila data gresit vasilix vasilix Buna ziua as dori sa stiu cum pot intra in posesia terenului de 3 ari si cum pot face granituirea intre proprietati, daca mi s-a admis cadastrul si am ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula pamantul de la stat? am cumparat o casa si se presupune ca o parte din pamant ar putea apartine statului,dar o foloseste acelasi proprietar.se poate intabula acel pamant si ce ... (vezi toată discuția)
Proprietate cu act de mana valentinainna valentinainna In urma cu 40 de ani o casa si 10 ari din totalul de 17 ari au fost vanduti cu chitanta de mana.In 2002 s-a eliberat titlul de proprietate pentru casa si cei ... (vezi toată discuția)