avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Daca nu depun intampinare intr. un proces ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Daca nu depun intampinare intr. un proces de marire ...

Bună ziua!
Daca nu depun intampinare intr. un proces de marire pensie intretinere, mai pot depune ulterior la dosar
dovada veniturilor in vederea stabilirii pensiei de intretinere?
Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mshboss , utilizator 16:52, 6 Iunie 2021
Domnule, scrieţi Întâmpinare, prin care să specificaţi că SUNTEŢI DE ACORD cu mărirea pensiei alimentare în funcţie de venitul dvs., drept pentru care anexaţi cuponul de pensie şi scrieţi că nu aveţi alte venituri. Este important să arătaţi acest lucru, pentru a nu plăti cheltuieli de judecată.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Martonze, utilizator
Nu prea.merge asa...
Sunteti precum.avocatii de treaba...
Eu nu sunt un avocat de treaba...si niciodată nu am.fost...de treabă...

Ori recunoaște ori nu recunoaște, ori este de acord ori se judeca.
Daca se judeca si ea nu dovedește pierde oricum cheltuielile cu avocatul deoarece se va respinge acțiunea și nu castiga procesul dacă se respinge acțiunea.

Este genul de caz ori la bal ori la.spital...
Daca isi angajează el avocat și ea pierde procesul va trebui sa plătească și avocatul lui...ca asa e la procese...in mod normal, conform...legii...
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bună ziua!
Are vreo importanta daca am un contract de intretinere cu mama mea in schimbul casei?
Ajuta sau nu acest contract la stabilirea unei pensii de intretinere mai mici pt minor?
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marirea pensiei alimentare Boriss Boriss Am un copil cu fosta prietena ,dupa 2 ani de la stabilirea pensiei alimentare ea a m-a chemat in judecata pentru marirea pensiei copilului.eu nu lucrez de ... (vezi toată discuția)
Continuarea pensiei de intretinere pe motivul continuarii studiilor dupa 18 ani. aline_doux aline_doux Buna ziua. Luna trecuta am primit instiintare de la tatal meu prin intermediul careia cere sistarea pensiei de intretinere intrucat eu am implinit 18 ani. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara... mikare mikare am un minor in intretinere pentru care am primit pensie conform intelegerii intre parti...acum cateva luni, am cerut marirea respectivei ... (vezi toată discuția)