avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nepoata mea a implinit 14 ani in anul 2020, iar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nepoata mea a implinit 14 ani in anul 2020, iar pasaportul a ...

Nepoata mea a implinit 14 ani in anul 2020, iar pasaportul a expirat in martie 2021.Este cu parintii in Anglia si este in situatia ca nu are document de identitate. Cum se procedeaza cu obtinerea unui document de identitate in Anglia pentru ca trebuie sa vina in Romania in aceasta vara si nu are.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:14, 12 Mai 2021
Sa mearga cu unul dintre parinti la ambasada/consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformatie refacere ci si pasaport din italia Nicoleta77Serban Nicoleta77Serban Am buletinul şi pasaportul expirat, sunt în Italia ce trebuie să fac ca sa le pot schimba aici la consulatul de care aparţin? (vezi toată discuția)
Carte de identitate si certificat de naștere pierdute în anglia. cum pot obține pașaport românesc fără să vin în românia? Celinne Celinne Buna ziua, va scriu deoarece o cunostinta apropiata se afla intr o situatie complicata. Locuieste in anglia cu copii dar si a pierdut carte identitate, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru schimbarea documentelor personale de identitate in urma unei casatorii. Alusa Alusa Buna, Situata in Anglia,..casatorita acum 2 ani in Anglia,..inca nu am reusit sa vin in Romania sa-mi schimb numele si documentele de identitate! Rugamintea ... (vezi toată discuția)