avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie cu pfa dupa demisie. Va rog din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie cu pfa dupa demisie. Va rog din suflet sa ...

Stimulent insertie cu pfa dupa demisie.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta informatie!
Teoretic m am intors la munca la.1 an si 10 luni dar m au bagat direct in somaj tehnic.
Vou reveni la munca cateva zile in care eu as vrea sa mi fac PFA. Daca dupa ce imi infiintez pfa imi dau demisia de la locul de munca, mai primesc stimuletul de insertie? Daca da, trebuie depusa alta cerere? Sau se ia automa?.Va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 27 Aprilie 2021
Puteti sa beneficiati de stimulent de insertie . Documentele de acordare se depun la Primaria in raza careia aveti domiciliul/resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie in somaj tehnic. la sf lunii revin la munca ... Liliiii3 Liliiii3 Stimulent de insertie in somaj tehnic. La sf lunii revin la munca la 1 an si 10 luni pt a beneficia de stimulentul de insertie.Am vb la munca si voi intra ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie in somaj tehnic. la sf lunii revin la munca ... Liliiii3 Liliiii3 Stimulent de insertie in somaj tehnic. La sf lunii revin la munca la 1 an si 10 luni pt a beneficia de stimulentul de insertie.Am vb la munca si voi intra ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent de insertie valer_valy valer_valy Buna ziua! Am urmatoarea situatie in care se afla o cunostinta, poate ma puteti ajuta cu o parere avizata: O persoana care se afla in concediu pentru ... (vezi toată discuția)