avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara !Sunt managerul unui Centru Cultural, ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara !Sunt managerul unui Centru Cultural, institutie cu ...

Buna seara !Sunt managerul unui Centru Cultural, institutie cu personalitate juridica, aflata in subordinea primariei. Detin, de asemenea, si functia de consilier local. Va rog sa-mi spuneti daca pot vota bugetul primariei, buget care cuprinde si bugetul institutiei pe care o conduc. In bugetul primariei se va vota numai transferul catre Centrul Cultural, bugetul acestuia fiind apoi aprobat prin decizie de catre Primar,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 27 Aprilie 2021
In opinia mea, nu puteti vota.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! sunt managerul unui centru cultural, înstitutie ... vasileroibu vasileroibu Bună ziua ! Sunt managerul unui Centru Cultural, înstitutie cu personalitate juridică, aflată în subordinea consiliului local. Am candidat pe lista de ... (vezi toată discuția)
Anulare personalitate juridica biblioteca municipala maragabriel maragabriel Prin hotarare de Consiliu local s-a infiintat un Centru Cultural. Acesta cuprinde in structura sa Biblioteca Municipala (institutie publica de drept public cu ... (vezi toată discuția)
Institutie publica ContSters455690 ContSters455690 Este Caminul Cultural institutie publica in cazul in care nu are personalitate juridica si este organizat ca si compartiment in subordinea consiliului local? (vezi toată discuția)