avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, am și eu o întrebare, am vrut să ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, am și eu o întrebare, am vrut să construiesc un ...

Bună ziua, am și eu o întrebare, am vrut să construiesc un foișor din lemn pe spațiul verde la bloc (eu am spațiu verde 40 m patrați îngrădit de constructor și în contract îmi scrie că e zonă verde intră in părti comune indivize și acorda cumparatorilor drept de folosință exclusivă)la primărie am fost și mi s-a spus că nu am voie,vă rog să-mi spuneți dacă am voie
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 06:53, 28 Aprilie 2021
Aveti voie daca obtineti acortul tuturor coproprietarilor de pe acel teren.
Atunci de la primărie de ce au spus că nu am voie

Ionut.ion a scris:

Aveti voie daca obtineti acortul tuturor coproprietarilor de pe acel teren.

Daca este vorba despre parte comuna imobil de locuit in comun,pentru ca dv sa utilizati exclusiv spatiul respectiv este necesar sa obtineti acordul individual al tuturor proprietarilor din imobil si al asociatiei de proprietari
Poate există vreo prevedere ce interzice construcția pe spațiile verzi, pentru protejarea acestora...
Dumnealor cum au justificat că nu vă dau acordul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii parcare in spatiul comun locatari bloc bianca0706 bianca0706 daca in proiectul aprobat spre neschimbare nu au fost prevazute locuri de parcare in unele spatii comune locatarilor blocului, sau au fost prevazute spatii ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica Dana Deea Dana Deea Buna ziua . Locuiesc intr un imobil tip bloc cu curte interioara si parcari individuale private. Iar cei de la parter au si zona verde proprie. De curand la ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mansarda si gradina DoamnaIlenus DoamnaIlenus Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente (2 la parte si 2 la etaj) si o mansarda. Acest imobil are in jurul lui un teren impartit in 4 suprafete cu destinatia ... (vezi toată discuția)