Buna seara,
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face daca sunt pus intr-o situatie mai complicata. Trebuie sa se faca o predare-primire intre doua gestiuni. S-a desemnat o comisie care nu a facut absolut nimic, s-a stabilit un termen si acum se doreste respectarea termenului si predarea-primirea fara nicio verificare, pursisimplu mi se pun listele in fata motivand ca sunt corecte si sugerandu-mi ca daca nu sunt de acord imi voi cauta alt loc de munca! Motivatia ar fi ca acel termen, stabilit cu o luna in urma de seful cel mare, trebuie musai respectat si ca in viitorul apropiat cel care preda va lua toate bunurile materiale in custodie dar nu se asigura nicio garantie ca se va face asa.
Daca semnez s-ar putea sa ramana in gestiunea si stiu ca nu este totul ok si nu va fi bine.
Daca nu semnez iar nu va fi bine.
Ma puteti sfatui si pe mine ce pot face in aceasta situatie!?
Multumesc
Daca nu
S-a rezolvat, noaptea este un sfetnic bun. Au vazut si altii ca nu este deloc ok cum gandea o minte luminata.
Multumesc incaodata celor care au vrut sa ma ajute si le doresc toate cele bune.
Inventar institutie
Ramona24
Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)
Gestiune
Daniel Valentin
Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)