Buna ziua.am terminat procesul pentru alcolemie care era de 0 70 si 1.70. Condamna la 10 luni cu inchisoare.in baza art 91 cod penal Dispune de suspendarea executari sub supraveghere.si pe stabileste un termen de 2 ani.pe parcursul supravegheri am de lucrat 60 de zile în fondu comunitati .La recurs as avea cîstig macar cu amînarea. pedepsei.
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Angajati-va avocat care sa studieze dosarul si sa va consilieze in cunostinta de cauza.
Am avut si avocat si doar atît a putut face.zice. dacă facem recurs si nu cistigam cu aminare. mai perdem citeva luni in loc de un an .cu recurs poate fi un an si jumate..multumesc
Vedeți ce zice și avocatul.de caz.
El.stie cat de puternica a fost apărarea lui și cât de puternica ar fi putut sa fie.
Sunt șanse mici dar puteți încerca.
Daca ieșea alta soluție, declara parchetul apel și tot aia era.
Alcool in sange 2,02
sebseb
prima intalnire cu legea , am fost prins stationat , fara accident , fara victime, dosar penal. Ce variante de pedeapsa sa ma astept? mentionez ca depun la ... (vezi toată discuția)
Apel peste termen
moloman
Am un client ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu aplicarea art. 86 indice1 cod penal, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Precizez ca ... (vezi toată discuția)