avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.am terminat procesul pentru alcolemie care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.am terminat procesul pentru alcolemie care era de 0 ...

Buna ziua.am terminat procesul pentru alcolemie care era de 0 70 si 1.70. Condamna la 10 luni cu inchisoare.in baza art 91 cod penal Dispune de suspendarea executari sub supraveghere.si pe stabileste un termen de 2 ani.pe parcursul supravegheri am de lucrat 60 de zile în fondu comunitati .La recurs as avea cîstig macar cu amînarea. pedepsei.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:27, 29 Aprilie 2021
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Angajati-va avocat care sa studieze dosarul si sa va consilieze in cunostinta de cauza.
Declarați apel și vedeți apoi ce va iesi.
Puteti încerca dacă aveți argumente pertinente.
Am avut si avocat si doar atît a putut face.zice. dacă facem recurs si nu cistigam cu aminare. mai perdem citeva luni in loc de un an .cu recurs poate fi un an si jumate..multumesc
Vedeți ce zice și avocatul.de caz.
El.stie cat de puternica a fost apărarea lui și cât de puternica ar fi putut sa fie.
Sunt șanse mici dar puteți încerca.
Daca ieșea alta soluție, declara parchetul apel și tot aia era.
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool in sange 2,02 sebseb sebseb prima intalnire cu legea , am fost prins stationat , fara accident , fara victime, dosar penal. Ce variante de pedeapsa sa ma astept? mentionez ca depun la ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicării pedepsei și recuperare de permis. Deac Andrei Deac Andrei Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin.1 Cod de procedură penală condamnă pe inculpatul DEAC ALEXANDRU-ANDREI, pentru comiterea infracţiunii de conducere ... (vezi toată discuția)
Apel peste termen moloman moloman Am un client ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu aplicarea art. 86 indice1 cod penal, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Precizez ca ... (vezi toată discuția)