avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare , in urma cu 3 ani am condus un vehicul cu nr ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare , in urma cu 3 ani am condus un vehicul cu nr fals de ...

Salutare , in urma cu 3 ani am condus un vehicul cu nr fals de înmatriculare evident au urmat toate cele aferente dosar penal instanța etc. Acum s.a terminat și am primit amânarea aplicării pedepsei . Astăzi am primit copia minutei , ma pot duce cu copia minutei și dovada pe care am primit-o sa îmi ridic permisul ?
Cel mai recent răspuns: stefanstanciu 97 , utilizator 14:37, 29 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in urma cu 3 ani am condus un auto neînmatriculat ... stefanstanciu 97 stefanstanciu 97 Buna ziua , in urma cu 3 ani am condus un auto neînmatriculat bineînțeles aceasta fapta a avut drept consecință suspendarea permisului de conducere . ... (vezi toată discuția)
Salutare, am primit soluția la dosar..mi se anulează permisul? ... Madalin BCM Madalin BCM Salutare, am primit soluția la dosar..mi se anulează permisul? Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: Stabileşte în sarcina ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat bogdandragos bogdandragos Buna seara. Am avut permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, am condus in aceasta perioada si cu ocazia unei vizite la politie am recunoscut ca am ... (vezi toată discuția)