avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara, am făcut o construcție în anul 2016. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara, am făcut o construcție în anul 2016. Construcția ...

Bună seara, am făcut o construcție în anul 2016. Construcția a fost executată de o firmă de construcții care a avut documentația conform Autorizației de Construire. Am plătit lucrarea, după finalizare, și a fost emisă factură de către executant. Am scos de la Primărie Certificat de finalizare a lucrării și am înscris-o la Taxe și Impozite Locale. Cu câteva zile în urmă am fost la Oficiul de Cadastru pentru a înscrie Construcția în acte. La Oficiul de Cadastru am primit răspuns că dimensiunile construcției sunt mai mari decât cele din Autorizația de Construire și nu se poate intabula( cred că se spune). Am căutat să iau legătura cu firma care a executat lucrarea, aceasta fiind radiată de Oficiul Registrului Comerțului. Vreau să rezolv această problemă, dacă cineva mă poate lămuri ce este de făcut. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 10:06, 1 Mai 2021
Dar ce a-ti dat autorizatia la OCPI? Sa le dati idei?
Trebuie facut o documentatie cadastrala de un topograf autorizat, si constructia se isncrie in baza certificatului de atestare, fara sa mai atasati la documentatie autorizatia de construire.
Nicio constructie nu respecta dimensiunile de pe proiect, nu ai cum sa le faci sa bata la mm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Edificare imobile construite fara autorizatie de constructie ady09 ady09 va rog sa-mi spuneti prevederile legale cu privire la modalitatile de edificare a unui imobil construit fara autorizatie de constructie , cladire construita ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa FarcasLiliana FarcasLiliana Buna ziua, M-ar interesa ceva detalii despre procesul de intabulare a unei case, acte, costuri etc. Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Legea cadastrului si publicitatii imobiliare arlan arlan sunt proprietarul unei constructii pe un teren inchiriat prin contract de locatiune pe 49 ani. Pot face cadastru si intabula constructia? (vezi toată discuția)