Bună seara, am făcut o construcție în anul 2016. Construcția a fost executată de o firmă de construcții care a avut documentația conform Autorizației de Construire. Am plătit lucrarea, după finalizare, și a fost emisă factură de către executant. Am scos de la Primărie Certificat de finalizare a lucrării și am înscris-o la Taxe și Impozite Locale. Cu câteva zile în urmă am fost la Oficiul de Cadastru pentru a înscrie Construcția în acte. La Oficiul de Cadastru am primit răspuns că dimensiunile construcției sunt mai mari decât cele din Autorizația de Construire și nu se poate intabula( cred că se spune). Am căutat să iau legătura cu firma care a executat lucrarea, aceasta fiind radiată de Oficiul Registrului Comerțului. Vreau să rezolv această problemă, dacă cineva mă poate lămuri ce este de făcut. Vă mulțumesc.
Dar ce a-ti dat autorizatia la OCPI? Sa le dati idei?
Trebuie facut o documentatie cadastrala de un topograf autorizat, si constructia se isncrie in baza certificatului de atestare, fara sa mai atasati la documentatie autorizatia de construire.
Nicio constructie nu respecta dimensiunile de pe proiect, nu ai cum sa le faci sa bata la mm.