avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preluarea informatiilor din manualul scolar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preluarea informatiilor din manualul scolar

Buna ziua,
Dau meditatii si doresc sa fac o platforma online unde elevii sa poata recapitula lectiile si sustine teste de antrenament pana ajung sa stapaneasca fiecare capitol in parte. Pentru a urma programa scoalara, am creat prezentari powerpoint in care am preluat multe informatii din manualul scolar. Manualul a fost publicat de Editura didactica si pedagogica. Din cate stiu incalc drepturile de autor in acest moment. Cu m pot face sa rezolv aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 2 Mai 2021
Ar trebui sa menționat sursa de informare/preluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala, gratuita sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Salut, Marea majoritate dintre noi au copii care sunt la scoala. Eu am doi, la ciclul gimnazial. Anul acesta am ramas pur si simplu fara aer cand am auzit ... (vezi toată discuția)
Discriminarea tinerilor la locul de munca? arhontele arhontele Personalul didactic din invatamant cu mai putina vechime \"beneficiaza\" de : -ore de predare plasate spre sfarsitul programului - mai multe ore de predare ... (vezi toată discuția)
Lector si formator fpt buzau fpt buzau va rog sa ma ajutati cu 2 modele de fisa de post: pentru lector curs si formator de instruire practica. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)