avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 53 ani si 27 ani vechime( plus 6 ani de facultate, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 53 ani si 27 ani vechime( plus 6 ani de facultate, deci 33), ...

Am varsta de 53 ani si 27 ani vechime ( plus 6 ani de facultate, deci 33), din care 10 ani in grupa II . Cand pot sa ma pensionez fara penalizari?
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2021
Maria Cret, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 5 Mai 2021
Cuantumul pensiei anticipate parţiale se stabileşte din cuantumul pensiei pentru limită de vârstă, prin diminuarea acestuia în raport cu stagiul de cotizare realizat şi cu numărul de luni cu care s-a redus vârsta standard de pensionare, conform tabelului
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare Maria Cret Maria Cret Am 30 ani vechime cu tot cu anii de facultate. In ce conditii ma pot pensiona daca am varsta de 50 ani? (vezi toată discuția)
Pensie bob195 bob195 Buna !Sotia a lucrat ca sudor 17 ani,acum are 47de ani.La ce virsta se poate pensiona ?Multumesc ! (vezi toată discuția)
Pensie euvictoria euvictoria Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)