avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... I.I. si calificarea ceruta
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

I.I. si calificarea ceruta

Daca vreau sa imi deschid un NET CAFE ,de ce fel de calificare am nevoie?(diploma, atestat)?
Si ce fel de cod CAEN ma sfatuiti sa pun ?
Cel mai recent răspuns: Andrei Stancovici , Consilier juridic 14:40, 7 Ianuarie 2010
copie dupa ultimul act de studii. dupa parerea mea s-ar incadra la 6190, 9329.
Daca pe langa servicii de internet, jocuri etc vreti sa serviti si bauturi in locatia respectiva...am vazut "net-cafe" si am presupus asta, pe langa calificare pe domeniul informatic va trebuie si o diploma de barman, ospatar...ceva care sa aibe legatura cu servitul bauturilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este suficienta, pentu autorizare, incadrarea in codul caen 5630? europencil europencil vreau sa deschid o cafenea unde se vor svi produse pe baza de cafea, bauturi alcoolice si nonalcoolice, sucuri naturale, produs de patiserie si cofetarie. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere idividuala - cafe-bar HAICA DAN HAICA DAN Sunt asociat unic la un SRL cu activitatea cafe-bar si doresc infiintarea unei intreprinderi individuale ,cu acelasi obiect de activitate.Ce fel de ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua si La muti ani! Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: sotul meu doreste sa isi deschida II sau PFA. 1. Care sunt diferentele intre cele doua ... (vezi toată discuția)