avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. Vă rog să mă ajutați în următoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: ...

Bună seara. Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: Firma la care lucrez a dat liber tuturor în data de 24 și 31 Decembrie. Eu am fost ”pontat” concediu de odihnă, cine nu avea concediu neefectuat a fost trecut învoit. E legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 4 Mai 2021
Nu este corecta o astfel de situatie .... puteti sesiza institutiile cu drept de control

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca gabydutescu gabydutescu Buna ziua, vreau sa dau in judecata firma la care am lucrat pentru neplata zilelor de concediu neefectuat si as dori sa consult inainte un avocat pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat cu preaviz și aveam concediu restant. la final nu mi-am primit banii așa cum mi s-a promis, ce aș putea face pentru a-i recupera? Maciupiciu Maciupiciu La data de 1 Decembrie am fost chemat de patron si mi-a spus ca ma concediaza pe motiv ca suntem prea multi pe acelasi post (doi), iar el nu-si mai permite sa ... (vezi toată discuția)