avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... restrangere ilegala de drepturi
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

restrangere ilegala de drepturi

buna seara , am fost oprit in seara aceasta de politie pe motiv ca am depasit ora 22 si ca nu port masca de protectie in spatiul public . am primit doar avertisment , dar daca as fi primit amenda pentru nepurtarea mastii in spatiul public , art 13 alin 1 lit a , era posibila anularea acesteia deoarece legea nu este clara si nu specifica exact ce inseamna spatiu public , iar in ceea ce priveste ora 22 , nu este ilegala restrangerea acestui drept este facuta prin HG ( art 65 lit n unde
se specifica intervalul orar in care este interzisa cirulatia , aceasta stabilindu-se prin hg, in conditiile in care acel interval reprezinta o incalcare a dreptului la libera circulatie , in concluzie o incalcare a art 53 din constitutie ?
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
andrei120819, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei120819 , utilizator 13:14, 4 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lasati, nu va mai bateti capul, ati primit doar avertisment.
am primit doar avertisment , dar eu consider ca este o restrangere ilegala de drepturi si o incalcare a constitutiei si a principiului ierarhiei normelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la libeara circulatie andrei120819 andrei120819 buna seara , am fost oprit in seara aceasta de politie pe motiv ca am depasit ora 22 si ca nu port masca de protectie in spatiul public . am primit amenda in ... (vezi toată discuția)
Este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu ... eduard27 eduard27 este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu deschis? (vezi toată discuția)
Magazinele de cartier pot tine deschis non stop dupa 15 mai 2021? Alex Grigore Alex Grigore Buna ziua, Am un magazin alimentar de cartier si de pe 15mai 2021 am redeschis la vechiul program adica non stop , azi noapte a venit politia si mi a dat ... (vezi toată discuția)