avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt persoană cu handicap grav ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt persoană cu handicap grav (permanent.. in urma ...

Bună ziua!
Sunt persoană cu handicap grav (permanent.. in urma unui accident de circulație). Doresc să îmi deschid SRL pentru a vinde pe Amazon.
Beneficiez de pensie handicap, indemnizație însoțitor și pensie de invaliditate.
Dacă îmi deschid SRL pe numele meu trebuie să renunț la vreunul din veniturile astea? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie handicap in italia ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua!am si eu o intrepare daca se poate sa imi raspundeti va rog. Sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent din 2006 in urma unui accident de masina ... (vezi toată discuția)
Poate cineva primi si indemnizatie de insotitor si indemnizatie de handicap ? kitten53 kitten53 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sora mea este bolnava de schizofrenie (o forma foarte grava, o pazim cu randul), este pensionara, ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Ale1991 Ale1991 Buna ziua! Am o intrebare legata de facilitatile persoanelor cu handicap grav...Tatal meu are acest handicap de 24 de ani in urma unui accident de munca;are o ... (vezi toată discuția)