avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificare teren extravilan cu titlu de propietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificare teren extravilan cu titlu de propietate pierdut

Buna ziua,

Bunicii mei detin mai multe parcele de teren extravilan. Din pacate titlurile de proprietate s-au pierdut odata cu decesul bunicului.

Intrebarea mea este: care sunt autoritatile competente sa identifice aceste terenuri si care sunt pasi de urmat pentru noi mostenitorii legali sa identificam aceste terenuri ?

Multumesc!
Buna ziua!
Va puteti adresa Cartii Funciare sau Unitatii Administrativ Teritoriale .
Buna ziua,

La OCPI cred ca pot cere
Certificat privind identificarea numărului topografic, cadastral şi de carte funciară după numele/denumirea proprietarului ?

Buna ziua!
Bineinteles!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat privind identificarea numărului topografic/cadastral dariad dariad Nu am nr. cadastral si topografic ale unor terenuri, ci doar localitatea, numele si nr de casa al proprietarului. Nu am nici acte de proprietate. Pot obtine un ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Succesiune titlu de proprietate teren Flore19 Flore19 Succesiune titlu de proprietate teren Buna ziua, am o intrebare. Dorim sa deschidem o succesiune in urma decesului bunicilor mei. In speta este un teren ... (vezi toată discuția)