avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare îndreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare îndreptare eroare materiala

Bună ziua.

Am o întrebare dacă ma puteți ajuta.

Pe data de 25.03 s-a dat sentinta nefavorabila cu drept de apel, pe 4.04 ajunge sentinta la mine. Astazi primesc o anexa la sentinta pentru judecare din oficiu pentru corectarea greșelilor de tehnoredactare, și aceasta cu drept de apel. Când pot în cazul acesta sa cer legalizarea ca și definitva a sentinței? La 30 zile după primirea primei sentințe sau la 30 zile după primirea anexei? Întreb în ideea în care trebuie sa predau permisul și nu as vrea sa beneficiez și de " bonus " din cauza asta.

Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
Ionut.Alexandru, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Vaetis Vaetis Bună seara! Am primit o hotărâre nefavorabila de la judecătoria Craiova(amenda contravențională data de IPJ+permis reținut pe 30 zile), la care pot face ... (vezi toată discuția)
In cat timp primesc acasa sentinta instantei? paul_sonea paul_sonea Am pierdut contestatia facuta la procesul verbal pentru suspendarea permisului pe 30 de zile dar sentinta nu este definitiva si poate fi facut apel in 30 de ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta de divort kzsi77 kzsi77 Buna ziua, Am primit sentinta de divort plina cu greseli. Am solicitat corectarera acesteia, am si primit comunicarea privind admiterea cererii de indreptare ... (vezi toată discuția)