avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire

Încerc sa îl ajut pe socrul fratelui meu. Care ar fi demersurile, ce ar trebuii sa facă? Care ar fi pașii de urmat ca să fie despăgubit?
În data de 24 Gheorghe Vârtej era în mașină implicata în accidentul din Cehia când șoferul a adormit la volan iar 7 oameni erau sa moară din cauza șoferului care a adormit la volan. Va reamintim ca în mașină erau 8 oameni care mergeau din Germania spre România. Gaeorghe vârtej e unul din cei doi romani care sa ieșit pe gram după ce sau răsturnat și platforma a căzut peste ei. Gheorghe Vârtej pleca spre Comuna Apostolache Jud. Prahova. Are 51 de ani, are 6 copii, căsătorit, și a suferit în accident dureri îngrozitoare. Are o coasta rupta care ia perforat stomacul și a necesitat intervenție chirurgicala de urgenta. A stat în spital în Pilsan 9 zile după care a fost externat Vineri 30 Aprilie. Are nevoie urgenta de ajutor financiar pt tratament, traducerea actelor, Avocat și posibil alte intervenții chirurgicale..(text copiat)
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2021
Ciprian1991, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)
Accident circulație pe trecerea de pietoni - parte vatamata, recuperare daune rrobi rrobi Bună ziua! Aș dori să mă lamuriți în legătură cu o speță: - aflându-mă pe trecerea de pietoni angajat în traversare pe culoarea verde ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima mitica66 mitica66 Buna ziua.Am avut un accident de circulatie,care a fost incadrat de ITM ca accident de munca in urma caruia a fost o victima care era cu mine in masina ... (vezi toată discuția)