Bună ziua! Aș dori să mă lamuriți în legătură cu o speță:
- aflându-mă pe trecerea de pietoni angajat în traversare pe culoarea verde a semaforului ,am fost lovit de un autoturism care nu a acordat cedează trecerea ptr. pietoni(auto a forțat cul.roșie a semaforului) , rezultat ce a dus la fracturarea piciorului stâng în două locuri ,ce a necesitat o intervenție chirurgicală cu introducerea unei tije. Specific că ,internarea a durat 11 zile ,iar concediul medical încă 30 zile . Menționez că autorul accidentului a vrut să îmi dea o sumă derizorie ,iar eu nu am acceptat .
Aș dori un sfat ,ce trebuie să fac , am uitat să spun, în certificatul medico-legal spune că a necesitat 8 zile de îngrijiri medicale .Acum sunt acasă și am niște dureri îngrozitoare fiind și la o vârstă de 66 de ani ,pensionat pe caz de boală,iar eu locuiesc singur, nefiind căsătorit fară urmași.
Vă mulțumesc anticipat !
Cu stimă!
In mod normal ar fi trebuit sa fie anuntata politia, sa constate accidentul, sa va ia declaratii dumneavoastra, soferului, martorilor si sa intocmeasca dosar soferului vinovat.
Acuma, dumneavoastra ce vreti de fapt, o suma mai mare de bani sau sa-l actionati in judecata pe sofer?
Fiind pensionar, pentru ce anume vi s-a dat concediu medical?