avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident circulație pe trecerea de pietoni - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident circulație pe trecerea de pietoni - parte vatamata, recuperare daune

Bună ziua! Aș dori să mă lamuriți în legătură cu o speță:
- aflându-mă pe trecerea de pietoni angajat în traversare pe culoarea verde a semaforului ,am fost lovit de un autoturism care nu a acordat cedează trecerea ptr. pietoni(auto a forțat cul.roșie a semaforului) , rezultat ce a dus la fracturarea piciorului stâng în două locuri ,ce a necesitat o intervenție chirurgicală cu introducerea unei tije. Specific că ,internarea a durat 11 zile ,iar concediul medical încă 30 zile . Menționez că autorul accidentului a vrut să îmi dea o sumă derizorie ,iar eu nu am acceptat .
Aș dori un sfat ,ce trebuie să fac , am uitat să spun, în certificatul medico-legal spune că a necesitat 8 zile de îngrijiri medicale .Acum sunt acasă și am niște dureri îngrozitoare fiind și la o vârstă de 66 de ani ,pensionat pe caz de boală,iar eu locuiesc singur, nefiind căsătorit fară urmași.
Vă mulțumesc anticipat !
Cu stimă!
Cel mai recent răspuns: lum1n1ta , utilizator 13:26, 22 Martie 2013
In mod normal ar fi trebuit sa fie anuntata politia, sa constate accidentul, sa va ia declaratii dumneavoastra, soferului, martorilor si sa intocmeasca dosar soferului vinovat.
Acuma, dumneavoastra ce vreti de fapt, o suma mai mare de bani sau sa-l actionati in judecata pe sofer?

Fiind pensionar, pentru ce anume vi s-a dat concediu medical?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala accident rutier mreman mreman Buna ziua, Am fost lovit de o masina cand traversam pe trecerea de pietoni intr-o intersectie semaforizata, semaforul arata culoarea verde pentru mine ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vina pietonului guzulavinia guzulavinia Buna ziua!Am avut un accident cu masina: in fata masinii mi-a iesit un copil si si-a fracturat in urma impactului un picior. Mentionez ca in zona nu era ... (vezi toată discuția)