Buna ziua.Am avut un accident de circulatie,care a fost incadrat de ITM ca accident de munca in urma caruia a fost o victima care era cu mine in masina ,mentionez eu eram soferul si masina era proprietate personal,si ne aflam in timpul serviciului.Filmul accidentului a fost urmatorul;era un traseu pe care nu mai am fost,drumul era in lucru fara semnele de rigoare si nici macar semne de curba dubla,curba periculoasa,absolut nici un semn.Se turnase asfalt iar un urma se venea cu criblura.Era o curba dubla si panta,se turnase smoala pana intre cele doua curbe si se lasase asa.Era iulie si afara era o temperatura de 42-44 grade,smoala s-a topit si s-a intins pe tot asfaltul.Am intrat in prima curba si si cand am iesit din ea am vazut pata de smoala care lucea am incercat sa mai reduc viteza eram pe la 60 KM/H,moment in care am derapatstanga si am mers asa pana am iesit de pe drum si am cazut cu masina pe partea dreapta ,s-a dat pest cap si aramas pe roti.In momentul rostogolirii ne-a aruncat din masina neavand centurile de siguranta puseeu am cazut la cativa metri pe spate iar victima in cap,decedand pe loc.Eu am avut 6 coaste rupte,2 fisuri coloana,plaman perforat,rupturi pe spate,scapand cu greu dupa 2 interventii chirurgicale si vreo 180 zile de Co plus interdictii de greutate si altele.Expertul care afacut expertiza si care sincer dupa masuratorile facute,platit de mine nu m-a convins a stabilit o viteza de 830 KM/h.Mentionez ca ersa in afara localitatii si absolut nici un semn de circulatie sau drum in lucru.Era de fapt stiut de organele de politie de pe acea raza,sicred ca nici acum nu sunt.Acum am un proces penal.La ce ma pot astepta?Va multumesc.