avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare bilant in cazul unei SRL.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare bilant in cazul unei SRL.

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca in cazul unei SRL trebuie bifat in bilant la dec.2020 ``activ net mai mic decat 1/2 din capitalul social`` in situatia:
-formular 10, rd.15 activ net minus datorii curente: pozitiv si mai mare decat 1/2 CS, dar rd.46 si 49 Capitaluri proprii total si Capitaluri total sunt negative, cu sume mari
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bilanțul unei firme Mihai G Mihai G A-mi puteți spune de ce o firma are profit net negativ? Un exemplu: 2017 Cifra de afaceri 900000 de lei. Profit net -43000. Datorii 64000. Capital propriu ... (vezi toată discuția)
Capital propriu negativ la bilant 2009 STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, as dori sa stiu cum se trateaza capitalurile proprii negative. Societatea are o pierdere din 2009 de acoperit iar la finelele anului nu a acoperit-o ... (vezi toată discuția)
Capitaluri proprii negative FLOREN FLOREN Buna ziua, Care ar fi procedura in situatia in care la un SRL apar in ani consecutivi capitaluri proprii negative si pierdere fiscala? In legea 31/1990 se ... (vezi toată discuția)