avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act nou de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act nou de identitate

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca se poate prelungi un act de identitate expirat, pe baza unui contract de chirie facut cu administratia fondului imobiliar, dat fiind ca respectivul contract nu a fost reinoint (este expirat) din cauza ca nu s-a eliberat o noua ordonanta. Iar pana o noua ordonanta este elibrata, dpdv-ul administratiei fondului imobiliar, se aplica tacita relocațiune din dispozițiile art. 1810 Cod civil pentru contractul respectiv.

Se poate face un nou act de identitate, sau trebuie facut unul provizoriu de un an?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 5 Mai 2021
Trebuie facut unul provizoriu de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere mihaela495 mihaela495 Buna ziua, In calitate de proprietar (persoana fizica) am incheiat un contract de inchiriere cu un chiras (PJ). Contractul a fost inregistrat la Finante si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mama mea a fost chiriaș la stat pana în 2020 când ... gaby_4you gaby_4you Bună ziua, mama mea a fost chiriaș la stat pana în 2020 când au spus ca nu mai pot prelungi contractul deoarece exista un litigiu dar a locuit și plătit ... (vezi toată discuția)
Pe ce perioada se poate prelungi tacit un contract? BoSS1 BoSS1 Pe ce perioada, de timp, se poate prelungi tacit un contract de inchiriere un spatiu? Un contract de inchiriere a unui spatiu comercial,a expirat de aproape 2 ... (vezi toată discuția)