avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, mama mea a fost chiriaș la stat pana în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, mama mea a fost chiriaș la stat pana în 2020 când ...

Bună ziua, mama mea a fost chiriaș la stat pana în 2020 când au spus ca nu mai pot prelungi contractul deoarece exista un litigiu dar a locuit și plătit în continuare chiria pentru a face carte de identitate cei de la poliție i-au spus să aducă o adeverință de la Administrația Fondului Imobiliar din care sa reiasă că locuiește la adresa și este la zi cu chiria. Răspunsul de la Administrație a fost "" Având îin vedere că pentru imobilul situat la adrese în cauză, a fost emisă de Primarul General al
Capitalei în baza Legii nr.10/2001, Dispoziția nr.20581/05. 10.2020, act prin care se restituie in natură
imobilul(construcție și teren) situat ia adresa de mai sus, care nu a fost instrèinet, nu mai beneficiaţi
de dispozițiile art.1810 Cod civil privind tacita relocapiune.
Contractele de închiriere privind imobilul în cauză, dintre chirinsi i Administrația Fondului
Imobiliar, încetează de drept la data întocmirii Protocolului de predare-preluare el acestuis(imobilului).
Cu stimä,"" Aş vrea să știu ce poate și trebuie să facă mama in aceasta situație. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Act nou de identitate Diana8989 Diana8989 Buna ziua, As vrea sa stiu daca se poate prelungi un act de identitate expirat, pe baza unui contract de chirie facut cu administratia fondului imobiliar, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua locuiesc la curte cu chirie de60 ani am primit de ... CodreanuElena CodreanuElena Bună ziua, locuiesc La curte cu chirie de 60 ani. Am primit de la Administrația Fondului Imobiliar o înstiintare ca de la 1.02.2024 a incetat contractul de ... (vezi toată discuția)
Fructele civile (imobil nationalizat); calitatea procesuala a statului roman Simona-Niculescu Simona-Niculescu Va prezint o jurisprudenta prea putin cunoscuta, cu o mare insemnatate pentru desproprietaritii regimului comunist. Primo, se clarifica aspectul fructelor ... (vezi toată discuția)