Ma poate sfatui cineva ce se poate face in conditiile in care un fost chirias refuza sa inapoieze cheie propietarului, mentionez ca ni a avut contract Anaf, perioada de sedere 5 zile, garantie inapoiata, banii opriti 1 luna de chirie insa acestia pretinnd 600 de lei bani jnapoi pt a inapoia cheia
chiriasii au stat 5 zile dupa care a fost alegerea lor sa plece, au fost opriti banii de chirie pt 1 luna ( casa a fost inchiriata pe luna , nu pe nr de zile sau regim hotelier. La plecare au pretins suma de 600 de lei sa le fie inapoiata pe motiv ca au stat doar cateva zile, am convenit sa le dau acesti bani inapoi daca imi duc chirias la schimb timp de o luna fapt pt care au pastrat cheia de la imbobil, chirias nu s-a gasit, termenul de o luna a expirat iar ei refuza sa inapoieze cheia imobilului. Cum se procedeaza legal in aceasta situatia?
Violare domiciliu
elyn
Buna ziua,
Am avut intentia sa inchiriez unei persoane si pana sa apuc sa inchei contractul la adm fin au aparut neintelegeri intre noi, eu doresc sa plece ... (vezi toată discuția)
Chiriasi rau-platnici
tammy
Proprietarul inchiriaza o garsoniera in iulie 2012, doar in baza unui acord verbal, emitand doar un inscris de mana din care rezulta ca a primit de la ... (vezi toată discuția)