Am avut intentia sa inchiriez unei persoane si pana sa apuc sa inchei contractul la adm fin au aparut neintelegeri intre noi, eu doresc sa plece si sa i inapoiez banii, insa intre timp chiriasa m-a anuntat telefonic ca mi a schimbat incuietoarea de la usa. Si ma ameninta ca nu va pleca din apartament intrucat ea a zugravit si a instalat un aer conditionat pe care eu l-am cumparat din banii de chirie primiti pt o luna, asa a fost intelegerea! intre timp au aparut neintelegeri intre noi si eu am decis sa fac rost de bani si sa i inapoiez pt ca ea sa plece. problema este ca nu mai am toti banii pt ca i-am cheltuit pe aerul conditionat. As vrea sa stiu ce pot face in acest caz si daca faptul ca mi a schimbat yala de la usa constituie o infractiune din partea ei.
mentionez ca m-am adresat si in particular unui avocat care a intocmit o notificare prin executr judecatoresc si o someaza sa elibereze apartamentul in termen de 30 de zile.
insa am inteles ca ea chiar si asa poate sa raman in apt fara sa imi plateasca nimic daca nu am si un inventar al lucrurilor cu ea.
Evacuare fortata
elyn
Buna seara,
Am pe cineva care mi a intrat in casa, initial cu acordul meu verbal, si a adus lucruri si nu a vrut sa mai plece, refuzand sa plateasca ... (vezi toată discuția)