avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evacuare fortata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evacuare fortata

Buna seara,

Am pe cineva care mi a intrat in casa, initial cu acordul meu verbal, si a adus lucruri si nu a vrut sa mai plece, refuzand sa plateasca intretinerea, ba mai mult mi a schimbat si incuietoarea. I-am facut notificare prin executor judecatoresc sa paraseasca casa in termen de 2 saptamani intrucat mi a facut si pagube in casa si mi a schimbat incuietoarea. Dupa ce a expirat termenul din notificare, am spart usa in prezenta martorilor si am intrat, apoi am schimbat incuietoarea si am facut un inventar al lucrurilor gasite in apartament, semnat de martori. Acum persoana care a stat abuziv in casa mea, ma acuza ca imi face plangere penala pt ca I-am sechestrat lucrurile si ca I-am luat din ele, lucru neadevarat! ce mi se poate intampla?

multumesc!
Persoana respectivă înţeleg că era doar tolerată în imobilul dvs., neexistând un contract de locaţiune sau comodat. Dacă ar fi existat un asemenea act , valabil şi care încă nu expirase, ar fi fost mai delicat pentru dvs. Dar în condiţiile descrise de dvs., nu ar trebui să aveţi probleme, mai ales că există martori şi aţi efectuat un inventar al bunurilor .Poate ar fi trebuit să apelaţi şi la ajutorul organelor de poliţie atunci când aţi spart uşa. Nu cred că veţi păţi ceva , iar dacă persoana susţine că îi lipsesc bunuri, ar trebui să dovedească faptul că le-a deţinut, că i-au dispărut şi că dvs. le-aţi luat.
zice ca are cu ce dovedi
Iar dvs. va trebui să încercaţi să dovediţi contrariul, dacă vine cu ceva dovezi .Oricum dovezile în general trebuie să îndeplinească nişte condiţii pentru a fi luate în considerare, deci nu vă faceţi prea multe griji .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are nora corinuka corinuka Buna seara, unchiul meu (fratele mamei) a decedat pe 30 decembrie. Locuia in apartament cu sotia sa si tatal lui (bunicul meu). In apartamentul ... (vezi toată discuția)
Chiriasi dati afara si cu lucrurile retinute arysiso arysiso Buna ziua, Problema mea este urmatoarea .. Am inchiriat anul trecut in iulie printr-o agentie un apartament cu contract facut de ei si semnat de catre noi si ... (vezi toată discuția)