avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Parintii mei au detinut o casa cu chirie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Parintii mei au detinut o casa cu chirie de la primarie ...

Buna ziua
Parintii mei au detinut o casa cu chirie de la primarie , eu fiind trecut in contract. In anul 2010 am plecat din tara .Intre timp ambii parinti au decedat , ultimul fiind tatal meu in anul 2018.La data cand tatal meu a decedat , contractul de inchiriere nu mai era reinnoit de 2 ani. Dupa decesul tatalui meu am anuntat primaria ca eu nu locuiesc acolo , ca nu sunt titular de contract , intre mine si ei neexistand un contract semnat . si ca trebuie sa isi preia proprietatea , pentru a nu fi ocupata ilegal de alte persoane. Acum dupa doi ani m-am trezit ca la acea adresa este o datorie de 2260 lei care mi-a fost impusa mie.Care este calea legala pentru a ataca aceasta decizie a Primariei ?

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna ziua. parintii mei au detinut o casa cu chirie de la primarie ... mariocip mariocip Buna ziua. Parintii mei au detinut o casa cu chirie de la primarie ,iar in contract figuram si eu. Ambii parinti au decedat 2012 si 2018 , ultimul contract de ... (vezi toată discuția)
Pot sa mostenesc datoriile parintilor decedat? AndreiIonutcaludiu999 AndreiIonutcaludiu999 Buna ziua Acum 10 ani parinti au decedat Am plecat din tara si am revenit acum 1 an De cand parinti au decedat nu a mai platit nimeni apa Apa este la ... (vezi toată discuția)
Predare spatiu închiriat la primărie. sharky48 sharky48 Buna ziua ! Am un litigiu cu Primăria orașului Ploiești si doresc sa fiu lămurit cum stau lucrurile,legal vorbind. Concret,am locuit in același imobil cu ... (vezi toată discuția)