avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Afisarea listei cauzelor aflate pe rol in ziua ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Afisarea listei cauzelor aflate pe rol in ziua respectiva in ...

Afisarea listei cauzelor aflate pe rol in ziua respectiva in sediul instantei ar putea fi o nerespectare a confidentialitatii? Daca se poate si cu argumente de ce nu, sau de ce da m-ar ajuta. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 6 Mai 2021
Potrivit Codului de Procedura Civila, pentru fiecare ședință de judecată se va întocmi o listă cu procesele ce se dezbat în acea zi, care va fi afișată pe portalul instanței și la ușa sălii de ședință cu cel puțin o oră înainte de începerea acesteia.

În cazul în care, potrivit legii, lucrările au un caracter confidenţial, judecătorii şi procurorii sunt obligaţi să păstreze materialele respective în incinta instanţei sau a parchetului şi să nu permită consultarea lor decât în cadrul prevăzut de lege şi de regulament.(Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere 2009-probe Lavinia Marian Lavinia Marian buna tuturor celor care va pregatiti pentru \"prea-apropiatul \"examen am si eu o intrebare pentru cei care au mai dat acest examen ..... cum e la proba ... (vezi toată discuția)
Judecarea ordonanta leusan leusan La judecarea cauzelor completul judeca cumva cu intiietate ordonanta presedentiala inaintea altor cauze ,aflate pe rol? (vezi toată discuția)
Cum aflu componenta completului de judecata? Bibibibi Bibibibi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca as putea sa vad undeva componenta completului de judecata, daca am toate celelalte informatii : Instanta, nr. dosar, ... (vezi toată discuția)