avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, As dori sa refinantez un credit ipotecar la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, As dori sa refinantez un credit ipotecar la BCR. Creditul ...

Buna ziua,
As dori sa refinantez un credit ipotecar la BCR. Creditul obtinut initial este la aceeasi banca. Cu toate acestea, am fost informat ca in cazul refinantarii voi fi nevoit sa suport din nou cheltuielile notariale.
Ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre procedura de refinantare?
Nu mi se pare normal sa platesc din nou toate cheluielile notariale din moment ce ipoteca ramane in continuare in favoarea aceleiasi banci.
Va multumesc,
Laurentiu

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca bcr vedea1 vedea1 Buna ziua ! In urma achitarii integrale a unui credit ipotecar de la BCR am solicitat la banca radierea ipotecii care a constituit garantia creditului . De ... (vezi toată discuția)
Problema cu o ipoteca whitetulip whitetulip Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: sotul meu a facut o linie de credit si deoarece suma era destul de mare am girat cu apartamentul meu. ... (vezi toată discuția)
Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil sonia.maria sonia.maria Este posibil ca asupra unui singur imobil (apartament) sa se constituie 2 ipoteci pt a garanta 2 credite ,in situatia in care pt primul credit s-a constituit 1 ... (vezi toată discuția)