avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar pensie limita de varsta Buna ziua! In luna ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar pensie limita de varsta Buna ziua! In luna august 2021,imi ...

Dosar pensie limita de varsta
Buna ziua!
In luna august 2021,imi voi de pune dosarul pt pensie limita de varsta.Indeplinesc toate conditiile de pensionare.Eu a lucrat 3 ani si in Austria.Momentan,anii lucrati in Austria nu imi sunt necesari la vechime pt ca am stagiul complet de cotizare realizat in Romania.Cum sa procedez??Pentru cei 3 ani lucrati in Austria,voi putea cere pensie la indeplinirea conditiilor de acolo(la 63 ani cca).Sa depun acum actele doar pt ce am lucrat in Romania??Si pentru cei 3 ani in Austria sa cer peste cativa ani cand voi indeplini conditiile de acolo??Mi-au spus de la CJP Arad ca daca depun ac formulare E205,E207 etc,dureaza foarte mult pana voi primi decizia mea de pensie.Si momentan,nu imi ajuta cu nimic acei 3 ani lucrati in Austria.Eu am deja vechimea integrala in Romania.Pentru acei 3 ani unde si cand voi depune acte???Cum sa procedez???
Multumiri!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 9 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizație minimă pensie în austria ghentu ghentu Bună ziua, Voi lucra (legal ) maxim 1 an în Austria. 1/ care este cotizația minimă de pensie în Austria ? 2/ Este obligatoriu (și corect) să ... (vezi toată discuția)
Pensie suplimentara austria codrutdancau codrutdancau Buna ziua, Ma intereseaza ,sa aflu un raspuns competent pt. cazul sotiei mele. In prezent,are virsta de aproape 56 ani si o vechime in munca in Ro de 27ani ... (vezi toată discuția)
Am lucrat in franta si ... sorineu sorineu Buna ziua!As avea si eu o intrebare.Am lucrat in Franta , si as dori sa primesc atestatul acela de vechime de la ei.Am vazut ca sunt cele doua formulare E207 ... (vezi toată discuția)